Tobă interactivă cu efecte sunet și lumini Hola | Inlea.ro
Nou

Tobă interactivă cu efecte sunet și lumini Hola

Joc educativ și distractiv de dezvoltare a abilităților HOLA pentru toți copiii curioși. Toba interactivă are efecte de sunet și lumină. Sunetele și melodiile dezvoltă sensibilitatea muzicală și auzul perfect. Puteți alege dintre cele 2 moduri de joc, cu comutatorul aflat pe partea inferioară. În modul 1, toba se mișcă, își ... Citiți mai departe
224,90 Lei
Va fi disponibil peste 5-8 zile
Brand: HOLA
Model: RA-6107

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Joc educativ și distractiv de dezvoltare a abilităților HOLA pentru toți copiii curioși. Toba interactivă are efecte de sunet și lumină. Sunetele și melodiile dezvoltă sensibilitatea muzicală și auzul perfect. Puteți alege dintre cele 2 moduri de joc, cu comutatorul aflat pe partea inferioară. În modul 1, toba se mișcă, își mișcă picioarele, brațele și ochii în același timp. În modul 2, nu se mișcă, dansează mișcându-și mâinile, picioarele și ochii. Este prevăzut cu efecte de sunte al unei tobe și luminile clipesc.

Are un capac rotativ pe care îl puteți răsuci pentru a auzi diferite stiluri de muzică. Jocul poate înregistra până la patru cuvinte. Copilul spune ceva și toba transformă cuvintele în cântece. Jocul este alimentat de 5 baterii AA de 1,5 V, care nu sunt incluse în pachet.

 

Caracteristici:

- control volum

- melodii plăcute

- lumini intermitente

- ritmuri de tobe

- înregistrare sunet

- 2 moduri de joc


 Parametrii produsului

Material: plastic

Dimensiuni tobă: 15 x 15 x 20 cm

Dimensiune ambalaj: 20 x 26 x 20

Producător: HOLA

 


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!