Pătuțuri de călătorie pentru bebeluși

Pătuțuri de călătorie pentru bebeluși

Pătuţul de călătorie este într-adevăr practic, deoarece nu numai că vă poate face călătoriile mai ușoare, dar îl puteți utiliza și în rutina zilnică. Poate fi mutat cu ușurință, astfel încât să puteți fi în orice cameră în timpul zilei, bebelușul dvs. poate fi acolo cu dvs. O caracteristică comună a pătuțurilor de călătorie este că pot fi pliate mici (dimensiunea sacului de călătorie) și sunt ușoare, rapid de asamblat, doar câteva mișcări.

Pat de călătorie pliabil - albastru - Milly Mally Mirage Deluxe Pătuțul de călătorie este foarte asemănător cu pătuțurile tradiționale din lemn, dar marele lor avan..

679,40 Lei

Pat de călătorie pliabil - gri - CARETERO Basic Plus Pătuțul de călătorie este foarte asemănător cu pătuțurile tradiționale din lemn, dar marel..

512,10 Lei

Jaluzea auto pentru geamurile laterale - negru - Minions 2 Jaluzeaua auto poate fi atașată pe geamurile laterale a mașinii cu trei ven..

56,90 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - albastru Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Covor puzzle din spumă - harta lumii - STAMP Foam Mat - Acest covor moale din spumă reprezintă harta lumii, este excelent pentru un spați plă..

43,90 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - roz Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Covor puzzle din spumă - animale cu cifre - STAMP Foam Mat Acest covor moale din spumă este excelent pentru un spați plăcut de joacă. Spuma termoizolantă..

43,90 Lei

Iepuraș din pluș cu proiector - Baby Mix - albastru Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Carte moale pentru bebeluși - Baby Ono C more first book Cartea moale este un joc de dezvoltare pentru bebeluși.Elemente care dezvoltă cunoștințele și a..

94,50 Lei

Covor puzzle din spumă - viața rurală - STAMP Street Racing Acest covor moale din spumă cu un peisaj rural frumos și vehicule va permite copilulu..

33,90 Lei