Paturi pentru copii

Scaun de relaxare / Şezlong

Scaunul de relaxare oferă un loc minunat de joacă și relaxare pentru bebeluș. Cu cât bebelușul tău este mai treaz în timpul zilei, cu atât ai nevoie de un loc confortabil și sigur, ceea ce este bine dacă poți să-ți iei mama cu tine oriunde în apartament. Scaunul de relaxare poate fi folosit de la o nouă eră, astfel încât mama și bebelușul pot fi aproape unul de celălalt și se pot vedea. Marele avantaj al majorității șezlongurilor este că sunt muzicale, vibrante sau balansoare, care calmează, încântă și calmează bebelușii.

Covor puzzle din spumă - viața rurală - STAMP Street Racing Acest covor moale din spumă cu un peisaj rural frumos și vehicule va permite copilulu..

33,90 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - roz Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - albastru Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Covor puzzle din spumă - harta lumii - STAMP Foam Mat - Acest covor moale din spumă reprezintă harta lumii, este excelent pentru un spați plă..

43,90 Lei

Iepuraș din pluș cu proiector - BABY MIX - roz Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

148,00 Lei

Volan interactiv cu efecte sunete - Inlea4Fun STEERING WHEEL Surprindeți-vă copilul cu volanul interactiv Inlea4Fun, care îi va oferi o mulțime de distracție. Cu..

75,90 Lei

Jaluzea auto pentru geamurile laterale - negru - Minions 2 Jaluzeaua auto poate fi atașată pe geamurile laterale a mașinii cu trei ven..

56,90 Lei

Leagăn și balansoar bebe - mentă - NEW BABY TEDDY Acest leagăn este potrivit și pentru călătorii deoarece se poate plia ușor, astfel încât se poate de..

517,80 Lei

Leagăn și balansoar pentru copii - bej - CARETERO Loop Acest leagăn este potrivit și pentru călătorii deoarece se poate plia ușor, astfel încât se poate de..

690,00 Lei

Carte moale pentru bebeluși - Baby Ono C more first book Cartea moale este un joc de dezvoltare pentru bebeluși.Elemente care dezvoltă cunoștințele și a..

94,50 Lei

Scaun de relaxare bebe - KONIG KIDS Preview
Va fi disponibil peste 5-8 zile
489,30 Lei
Scaun leagăn bebe - Baby Mix - roz/alb Preview
În stoc
415,90 Lei
Se afişează de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)