Husă pentru arcuri

Husă pentru arcuri

Apărătoare de arc adecvate pentru o trambulină circulară, care servește în primul rând pentru a proteja copilul de posibile răni. În oferta noastră veți găsi huse de primăvară în diferite culori, de la 150 cm în diametru la 518 cm în diametru.
Ajutor pentru alegerea dimensiunii potrivite:
Pentru a selecta capacul arcului cu dimensiunea potrivită, trebuie măsurat DIAMETRUL TOTAL al trambulinei, adică cercul metalic. Dimensiunea indicată pe capacul arcului indică faptul că este recomandată pentru o trambulină cu un astfel de diametru.

Capac pentru arcuri de trambulină Aga cu diametrul de 305 cm - albastru Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

137,70 Lei

Capac pentru arcuri de trambulină Aga cu diametrul de 250 cm - albastru Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

157,60 Lei

Capac Aga pentru arcuri de trambulină cu diametrul de 305 cm - verde deschis Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

147,30 Lei

Capac de protecție Aga pentru arcuri trambulină cu diametrul de 250 cm - verde deschis Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

157,60 Lei

Capac pentru arcuri de trambulină Aga cu diametrul de 250 cm - verde închis Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

157,60 Lei

Capac Aga pentru arcuri de trambulină cu diametrul de 250 cm - tricolor Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

157,60 Lei

Capac de protecție Aga pentru arcuri trambulină cu diametrul de 366 cm - albastru Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

224,10 Lei

Capac de protecție Aga pentru arcuri trambulină cu diametrul de 366 cm - verde închis Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

237,50 Lei

Capac Aga pentru arcuri de trambulină cu diametrul de 180 cm - albastru Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

146,80 Lei

Capac Aga pentru arcuri de trambulină cu diametrul de 400 cm - albastru Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din p..

194,70 Lei

Nou
Livrare în 48 ore
Capac de protecție Aga pentru arcuri trambulină cu diametrul de 366 cm - verde închis Preview
Ultimele 3 bucăți în stoc
237,50 Lei
Se afişează de la 1 la 24 din 24 (1 pagini)