Suprafață de sărit Aga pentru trambulină cu diametrul de 430 cm pentru 88 arcuri | Suprafețe de sărit | Inlea.ro

Suprafață de sărit Aga pentru trambulină cu diametrul de 430 cm pentru 88 arcuri

Suprafața de sărit de schimb a trambulinei este alegerea perfectă atunci când suprafața originală de sărit este deteriorată sau grav avariată din cauza impactului mecanic puternic iar aceasta trebuie înlocuită. Nu trebuie să cumpărați întregul set de trambulină, trebuie doar să obțineți o suprafață de schimb pentru trambulină ... Citiți mai departe
208,90 Lei
În stoc
Livrare asteptata 14. iunie
Brand: AGA
Model: K10302

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Suprafața de sărit de schimb a trambulinei este alegerea perfectă atunci când suprafața originală de sărit este deteriorată sau grav avariată din cauza impactului mecanic puternic iar aceasta trebuie înlocuită. Nu trebuie să cumpărați întregul set de trambulină, trebuie doar să obțineți o suprafață de schimb pentru trambulină și o să vă puteți bucura în siguranță de aceasta în continuare. Suprafața de sărit a trambulinei este confecționată dintr-un material rezistent, din țesătură din polipropilenă, care are proprietăți hidrofuge și rezistente la radiații UV. Materialul este rezistent la intemperiile meteorologice.

Suprafața sărită este recomandată pentru o trambulină cu diametrul complet de 430 cm și cu un diametrul efectiv al suprafaței de sărit de 382 cm. Se recomandă arcuri cu lungime totală de 16,5 cm.

NU sânt incluse arcurile. Arcurile se comercializează separat.


Caracteristici:

- elastică

- material din polipropilenă

- hidrofugă, rezistentă la UV

- durată lungă de viață


Important!

Măsurați de două ori mai degrabă decât să comandați greșit. Am dori să atragem atenția tuturor clienților noștri pentru a măsura diametrul trambulinei deoarece există o taxă suplimentară pentru înlocuirea piesei de trambulină comandată din cauza dimensiunii greșite. Dacă aveți întrebări, sunați la serviciul nostru pentru clienți.

 Parametrii produsului

Pentru trambuline cu diametrul de: 430 cm (14 ft)

Număr de arcuri: 88

Capacitate maximă de încărcare: 160 kg

Producător: Aga

Standard: TÜV-G

Pentru trambuline cu diametrul de: 430 cm (14 ft)

Număr de arcuri: 88

Capacitate maximă de încărcare: 160 kg

Producător: Aga

Standard: TÜV-G

Trambulină
Diametru trambulină 430 cm

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!