Set de ancorare colț ARROW | Accesorii pentru case de grădină | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI
Nou

Set de ancorare colț ARROW

Cu setul de ancore de colț ARROW, puteți atașa ușor și corect casa (cabana) la o bază solidă din beton. Casa poate fi prinsă la sol în două moduri:  a) Cu kitul de ancorare, pe care îl puteți achiziționa ca accesoriu. Setul include 4 plăci de colț care permit atașarea acestuia la o bază dreptunghiulară. Kitul include, ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Cu setul de ancore de colț ARROW, puteți atașa ușor și corect casa (cabana) la o bază solidă din beton. Casa poate fi prinsă la sol în două moduri:

  a) Cu kitul de ancorare, pe care îl puteți achiziționa ca accesoriu. Setul include 4 plăci de colț care permit atașarea acestuia la o bază dreptunghiulară. Kitul include, de asemenea, știfturi, ale căror capete sunt pliate în cadru și cealaltă jumătate cu piulițele adăugate în beton.

  b) Cu șuruburi convenționale, piulițe convenționale, direct prin cadrul de bază. Adevărat, nu este o soluție concepută, cum ar fi kitul de ancorare, dar dacă aveți echipamentul potrivit în casa dvs. și este fezabil, puteți economisi la prețul kitului de ancorare.

Fundația servește ca unitate fără ancorare, doar o construcție care rigidizează casa în sine și facilitează montarea oricărui tip de podea.

 

Pentru produsele ARROW STORAGE PRODUCTS, costul de livrare este calculat conform unui acord individual, timpul de livrare poate diferi de la produs la produs.

 Parametrii produsului

Pachetul conține:

- 4x pleu colț

- 8x placă susținere

- 12x șurub și piulițe metal pt beton


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare