Set berărie, masă 180x46x77cm cu 2 bănci InGraden | Mobilă de gradină | Inlea.ro
Nou

Set berărie, masă 180x46x77cm cu 2 bănci InGraden

Acest set compus din masă și două bănci pliabile cu design clasic, ideal pentru picnic, petreceri, camping sau pentru utilzare în piețe sau festivaluri. Masa are o lungime de 177 de cm, oferind loc suficient pentru o masă în aer liber. Setul este foarte rezistent și durabil datorită structurii de oțel. Este pliabil, astfel ... Citiți mai departe
703,40 Lei
Va fi disponibil peste 5-8 zile
Brand: InGarden
Model: MEB2745

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Acest set compus din masă și două bănci pliabile cu design clasic, ideal pentru picnic, petreceri, camping sau pentru utilzare în piețe sau festivaluri. Masa are o lungime de 177 de cm, oferind loc suficient pentru o masă în aer liber. Setul este foarte rezistent și durabil datorită structurii de oțel. Este pliabil, astfel poate fi depozitat ușor, iar datorită mânerelor încorporate, este și facil de manevrat. Pentru întreținere, recomandăm curățarea periodică cu un material moale, uscat. În cazul murdăriei lipicioase sau dure se recomandă folosirea unei lavete umede, urmată de una uscată. Pentru păstrarea luciului se poate utiliza periodic ceară pentru lemn.

Cumpărați acest set pliabil, realizat din materiale durabile și vă veți bucura de avantajele acestuia în excursii, petreceri BBQ, pe terasă sau la pescuit.

Setul conține:

- 1 masă, 2 bănci

Caracterisitici:

- din materiale rezistente

- ușor de întreținut

- pliabil, ușor de depozitat

 Parametrii produsului

Material: lemn brad, cadru din oțel

Dimensuni masă: 180 x 45 x 77 cm

Dimensuni bancă: 180 x 23 x 47 cm 

Nu sunt opinii despre acest produs.


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!