Seră Juwel Biostar Protect 1000 | Plante și focare cu folie | Inlea.ro
Nou

Seră Juwel Biostar Protect 1000

Sera Juwel Biostar cu cadru din aluminiu este o alegere excelentă și își va găsi locul în orice grădină. Datorită izolației sale perfecte, protejează plantele de înghețurile de sol, iar plasa le protejează de insectele sau dăunători. Cadrul este foarte ușor și este și ușor de asamblat. Sera poate fi deschisă pe verticală, ... Citiți mai departe
1 311,00 Lei
In stoc la furnizor
Brand: JUWEL
Model: LG1672

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Sera Juwel Biostar cu cadru din aluminiu este o alegere excelentă și își va găsi locul în orice grădină. Datorită izolației sale perfecte, protejează plantele de înghețurile de sol, iar plasa le protejează de insectele sau dăunători. Cadrul este foarte ușor și este și ușor de asamblat. Sera poate fi deschisă pe verticală, în partea superioară.

Compania austriacă JUWEL este un producător de modele premium de sere, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită filtrului UV puternic, geamurile din policarbonat de 8mm au o garanție contractuală garantată de 10 ani pentru daune cauzate de gheață. JUWEL dorește să ofere clienților un produs excelent, cu o durată lungă de viață, la calitate superioară. Acestea sunt principalele motive pentru care serele JUWEL nu pot fi comparate cu concurența asiatică extrem de ieftină, care nu poate fi nici măcar ancorată la sol și practic nu are nicio șansă de a „supraviețui” unui singur sezon de grădinărit (sau doar până prima furtună).

 

Caracteristicile produsului:

- deschidere superioară

- protejează plantele de îngheț, ploaie sau grindină

- realizat din policarbonat de 8 mm cu filtru UV puternic

- cadru din aluminiu-plastic rezistent la intemperii și coroziune

- închidere etanșă

 Parametrii produsului

Material: aluminiu, policarbonat

Greutate: 9 kg

Suprafață construită: 0,75 m2

Lățime (externă): 75 cm

Lungime (exterior): 100 cm

Înălțime (exterior): 50/40 cm

Producător: JUWEL


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!