Seră Juwel Biostar 1500 | Plante și focare cu folie | Inlea.ro
Acțiune

Seră Juwel Biostar 1500

Modelul JUWEL BIOSTAR 1500 este o seră cu ventilație automată. Ferestrele se deschid și se închid automat în funcție de temperatură. JUWEL BIOSTAR 1500 este realizat din policarbonat celular de 8 mm grosime cu un filtru UV puternic, care asigură o izolație termică excelentă și condiții de lumină ideale. Datorită suprafeței ... Citiți mai departe
- 8% Promoția expiră în 13 zile!
1 866,80 Lei
1 716,80 Lei
Ultima piesă în stoc
Livrare asteptata 1. iunie
Brand: JUWEL
Model: LG1671

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Modelul JUWEL BIOSTAR 1500 este o seră cu ventilație automată. Ferestrele se deschid și se închid automat în funcție de temperatură. JUWEL BIOSTAR 1500 este realizat din policarbonat celular de 8 mm grosime cu un filtru UV puternic, care asigură o izolație termică excelentă și condiții de lumină ideale. Datorită suprafeței speciale „fără picurare” din interiorul plăcilor, condensul nu se scurge pe legume, ci se scurge până la marginea plăcii sau se evaporă uniform. Dispozitivul automat (mecanism cu piston) deschide ferestrele la temperaturi de peste 15oC (temperatura poate fi selectată de la +15oC) și le închide din nou la răcire. 

Compania austriacă JUWEL este un producător de modele premium de sere, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Datorită filtrului UV puternic, geamurile din policarbonat au o garanție contractuală garantată de 10 ani pentru daune cauzate de gheață. JUWEL dorește să ofere clienților un produs excelent, cu o durată lungă de viață, la super calitate. Acestea sunt principalele motive pentru care serele JUWEL nu pot fi comparate cu concurența asiatică extrem de ieftină, care nu poate fi nici măcar ancorată la sol și practic nu are nicio șansă de a „supraviețui” unui singur sezon de grădinărit (sau doar până prima furtună).

 

Caracteristicile produsului:

- dimensiuni mari

- deschidere orizontală 

- protejează plantele de îngheț, ploaie sau grindină

- ideal pentru ventilație și irigare

- realizat din policarbonat de 8 mm cu filtru UV puternic

- instalare Easy-Fix ​​extrem de rapidă

- cadru din aluminiu-plastic rezistent la intemperii și coroziune

- închidere etanșă

- ancorare stabilă la sol (ancore de sol galvanizate incluse în pachet)

 Parametrii produsului

Greutate: 12 kg

Suprafață construită: 1,2 m2

Lățime (externă): 0,8 m

Lungime (exterior): 1,5 m

Înălțime (exterior): 0,5 m

Producător: JUWEL


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!