Sanie plastic cu frâne, Karol, verde Inlea4Fun | Sănii și boburi | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți

Sanie plastic cu frâne, Karol, verde Inlea4Fun

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.Sania Karol de la Inlea4Fun ...

Opţiuni disponibile

73,10 Lei
Ultima piesă în stoc - Livrare asteptata 5. octombrie
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.

Sania Karol de la Inlea4Fun este alegerea perfectă pentru astfel de activitate în aer liber. Sania este realizată din plastic turnat prin injecție, de calitate superioară, își menține flexibilitatea chiar și la temperaturi scăzute. Partea de șezut ergonomică oferă un loc confortabil copiilor sau chiar și unui adult. Este prevăzut cu două frâne și sfoară cu mîner. Datorită greutății reduse, este ușor de transportat și depozitat.  


Caracteristici:

- parte de șezut în relief

- suport pentru picioare

- frână, mâner sfoară

- transport, depozitare facilă

 Parametrii produsului

Material: plastic

Dimensiuni: 43 x 80 x 14 cm

Greutate: 9 kg

Vârsta recomandată: +3 ani


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare