Sanie din plastic cu spătar - roșu - Inlea4Fun | Sănii și boburi | Inlea.ro

Sanie din plastic cu spătar - roșu - Inlea4Fun

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.Sania dublă de la Inlea4Fun ... Citiți mai departe

Opţiuni disponibile

166,20 Lei
În stoc
Livrare asteptata 2. iunie
Brand: Inlea4Fun
Model: MR6593_C

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.

Sania dublă de la Inlea4Fun este alegerea perfectă pentru astfel de activitate în aer liber. Sania este realizată din plastic turnat prin injecție, de calitate superioară, își menține flexibilitatea chiar și la temperaturi scăzute. Partea de șezut cu spătar, oferă loc confortabil pentru copii. Datorită greutății reduse, este ușor de transportat și depozitat.  


Caracteristici:

- parte de șezut cu spătar

- realizat din plastic de calitate

- transport, depozitare facilă 

 Parametrii produsului

Material: plastic

Dimensiuni: 46 x 90 x 45 cm

Capacitate: 50 kg

Greutate: 3 kg

Vârsta recomandată: + 2 ani


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!