Purificator aer cu filtru HEPA H13, Neo Tools 4v1 | Răcire-Încălzire-Purificare aer | Inlea.ro
Nou

Purificator aer cu filtru HEPA H13, Neo Tools 4v1

Îmbunătățiți calitatea aerului casei dvs. cu noul purificator de aer NEO TOOLS 4v1. Acesta este prevăzut cu un sistem de filtrare cu patru straturi, copus din prefiltru, filtru HEPA H13 și filtru cu carbon activ. Prefiltrul reține particule mari de praf, scame sau păr de animale. Filtrul HEPA H13 captează microparticule de ... Citiți mai departe
728,70 Lei
Ultima piesă în stoc
Livrare asteptata 8. iunie
Brand: NEO TOOLS
Model: 90-122

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Îmbunătățiți calitatea aerului casei dvs. cu noul purificator de aer NEO TOOLS 4v1. Acesta este prevăzut cu un sistem de filtrare cu patru straturi, copus din prefiltru, filtru HEPA H13 și filtru cu carbon activ. Prefiltrul reține particule mari de praf, scame sau păr de animale. Filtrul HEPA H13 captează microparticule de praf, acarieni, polen, spori de mucegai, bacterii și viruși. După filtrare, ventilatorul silențios distribuie în mod egal, aerul curat în încăpere.

Purificatorul de aer NEO TOOLS 4v1 poate purifica până la 200 de metri cubi de aer pe oră. Puteți regla puterea ventilatorului pentru a se potrivi nevoilor dvs. folosind 3 trepte. Trei nivele de putere și o funcție de temporizare cu intervale de timp de 2, 4 și 8 ore vă permit să personalizați durata și intensitatea curățării aerului. Displayul vă va semnala dacă este cazul să schimbați filtrul, în vederea asigurării calității aerului și a unei funcționări conforme și sigure.


Caracteristici:

- Afișaj cu semnalare schimb filtru

- Ideal pentru persoane alergice

- Performanță optimă de curățare și

   umidificare pentru camere de până la 22 m²

- Funcție timer

- 3 trepte de viteză

- Lumină de veghe

- Senzor de calitate a aerului

 Parametrii produsului

Nivel zgomot: 30 -52 dB

Capacitate: 35W


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!