Produs defect în termen de 14 zile de la cumpărare
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

Produs defect în termen de 14 zile de la cumpărare

Produsul s-a defectat în 14 zile de la cumpărare

Regretăm că produsul este defect imediat după cumpărare. Dacă returnați produsul sau îl trimiteți la departamentul de reclamații în termen de 14 zile de la primire, vom rezolva situația prin retragerea din contractul de vânzare.

1. Primul pas
Indicați intenția dvs. de retragere completând Declarația de retragere (link în PDF). Vă rugăm să trimiteți Declarația de retragere completată la adresa noastră de e-mail info@inlea.ro
În câmpul subiectului e-mailului, vă rugăm să introduceți numărul comenzii în următorul formular: „Comanda 123456789 - anulare”

2. Al doilea pas
Returnarea produsului (după primirea notificării de anulare, Serviciul nostru Clienți vă va contacta în cel mult 3 zile lucrătoare cu privire la returnarea produsului).

Site-ul nostru rezolvă returnarea produsului cu serviciul de curierat GLS sau Fan Courier cu posibilitatea ridicării unui colet. Comandăm noi ridicarea de la serviciul de curierat, așa că tot ce trebuie să faceți, este să predați produsul ambalat cu grijă și toate accesoriile acestuia la curier la data stabilită cu dvs.

Întrebări frecvente

La returnarea unui produs, vă rugăm să returnați produsul cu toate accesoriile sale, dacă este posibil în ambalajul original, din fabricație, sau în cel mai atent ambalaj dacă acesta nu este disponibil.

Pachete trimise cu ramburs la livrare, din păcate nu putem ridica!

Pentru rambursarea întregii sume a prețului de achiziție plătit, returnarea produsului trebuie să fie completă, inclusiv toate accesoriile incluse în pachet. În cazul unui produs incomplet, nu vom putea rambursa prețul integral de achiziție.

Desigur, pentru că tocmai acesta este dreptul de retragere, astfel încât în perioada de 14 zile să putem fi siguri că produsul este potrivit pentru utilizarea prevăzută și îndeplinește scopurile noastre individuale de utilizare, deci despachetarea și testarea produsului nu va avea ca rezultat pierderea dreptului nostru de retragere (cu excepția produselor de sănătate și igienă sigilate).

Totuși, odată ce am decis că nu avem nevoie de produs, nu trebuie să-l mai folosim pentru a-l putea returna în cea mai bună stare posibilă, cumpărătorul fiind responsabil față de vânzător pentru orice depreciere rezultată din utilizarea peste testul cerut. pentru a determina proprietățile și performanța produsului. Astfel, vânzătorul nu este obligat să ramburseze integral prețul și costurile produsului.

14 zile înseamnă 14 zile calendaristice începând cu prima zi calendaristică de la primirea produsului (de exemplu, dacă produsul a fost primit vineri, prima zi a perioadei de 14 zile este sâmbăta).

Pentru a respecta termenul limită, data returnării produsului este crucială pentru retragere. Dacă postați produsul după 14 zile, dreptul de retragere nu poate fi exercitat.

În cazul unui produs defect, dacă acest lucru se întâmplă în termen de 14 zile de la cumpărare, costul returnării produsului va fi suportat de companie.

Prețul produsului vă va fi rambursat în termen de 14 zile de la primirea notificării de retragere.

Rambursările se vor face în același mod în care ați plătit prețul de achiziție, cu excepția numerarului sau rambursului la livrare. În caz de numerar sau ramburs, prețul de achiziție va fi rambursat în contul bancar trimis de dumneavoastră în Declarația de retragere.

În cazul plății cu cardul de credit, este posibil și transferul prețului de achiziție înapoi în contul bancar, în acest caz vă rugăm să introduceți și numărul contului bancar în Declarația de retragere.

Rambursările pot fi reținute de magazinul nostru website până când produsul (produsele) au fost returnate sau cumpărătorul a furnizat dovada că au fost returnate: se va lua în considerare prima dintre cele două date.

Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs., vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți la info@inlea.ro.

Puteți găsi mai multe informații în Termenii și condițiile generale.