Praf de taurină - 180 g - | Suplimente alimentare,Vitamine | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

Praf de taurină - 180 g - Longlife

Descriere produs:Taurina este un aminoacid care conține sulf care se găsește și în corpul uman, care se găsește în cele mai mari cantități în creier și în sistemul nervos.Taurina este al doilea cel mai frecvent aminoacid din țesutul muscular după glutamina, dar nu face parte din acesta, ci mai degrabă face parte din lanțul de ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Descriere produs:

Taurina este un aminoacid care conține sulf care se găsește și în corpul uman, care se găsește în cele mai mari cantități în creier și în sistemul nervos.

Taurina este al doilea cel mai frecvent aminoacid din țesutul muscular după glutamina, dar nu face parte din acesta, ci mai degrabă face parte din lanțul de aminoacizi din celulele musculare.

Nici nu este o componentă a proteinelor, dar rămâne liberă în organism.

De asemenea, joacă un rol de bloc al altor aminoacizi.


Doza zilnică: 1 linguriță de cafea bătută = 2,2 g


Utilizare: Se recomandă consumul de 1 lingură (2,2 g) de taurină pe zi amestecată în lichid sau în capsule. Se dizolvă mai repede în lichid cald.


Informație:

Suplimentele alimentare sunt clasificate ca alimente și, deși pot avea un efect fiziologic benefic, care poate varia de la individ la individ, nu este permis să se atribuie preparatelor un efect de prevenire a bolii sau curativ sau să se facă referire la astfel de proprietăți, în timpul lor.

 Parametrii produsului

Ingrediente: 100% taurină

Nu conține alte substanțe adăugate.


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare