Plasă de siguranță internă pentru trambulină Aga cu diametru de 366 cm și 8 stâlpi | Plasă de siguranță | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

Plasă de siguranță internă pentru trambulină Aga cu diametru de 366 cm și 8 stâlpi

O plasă de siguranță de schimb poate fi alegerea perfectă atunci când plasa de siguranță originală este deteriorată, posibil grav, din cauza unui impact mecanic puternic și aceasta trebuie înlocuită. Nu trebuie să cumpărați întregul set de trambulină, trebuie doar să obțineți o plasă de siguranță de schimb și puteți continua să ...
129,60 Lei
În stoc - Livrare asteptata 20. iunie
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro
Brand: AGA
Model: k2426
Adaugă în lista de dorințe

O plasă de siguranță de schimb poate fi alegerea perfectă atunci când plasa de siguranță originală este deteriorată, posibil grav, din cauza unui impact mecanic puternic și aceasta trebuie înlocuită. Nu trebuie să cumpărați întregul set de trambulină, trebuie doar să obțineți o plasă de siguranță de schimb și puteți continua să folosiți trambulina în condiții de siguranță. Intrarea în incinta plasei de de siguranță poate fi blocată, oferind astfel o siguranță mai mare utilizatorului, împiedica ieșirea neintenționată a sa în afara zonei de acțiune. Este pentru trambuline cu plasă de siguranță internă, unde capacul arcurilor este plasat în afara plasei de siguranță. Materialul este rezistent la intemperiile meteorologice și la radiațiile UV. Stâlpii și bureții nu sunt incluși cu plasa de siguranță.Plasa de protecție poate fi fixată in partea inferioară cu  șnur care nu este inclus in pachet.

Caracteristici:

- intrare cu fermoar și catarame

- ușor de înlocuit și de remediat

- rezistentă la UV

- calitate excelentă

- durată lungă de viață

- pentru trambuline cu 8 stâlpi

- plasă de siguranță internă, astfel plasa trebuie să fie fixată deasupra stâlpilor de susținere


Important!


Măsurați de două ori mai degrabă decât să comandați greșit. Am dori să atragem atenția tuturor clienților noștri pentru a măsura diametrul trambulinei deoarece există o taxă suplimentară pentru înlocuirea piesei de trambulină comandată din cauza dimensiunii greșite. Dacă aveți întrebări, sunați la serviciul nostru pentru clienți.

Trambulină
Diametru trambulină 366 cm

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare