Planificați și achiziționați din timp toate cadourile!
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

Planificați și achiziționați din timp toate cadourile!

Cu cât gama este mai largă, cu atât alegerea este mai dificilă - pe măsură ce sezonul sărbătorilor se apropie, lucrurile pot deveni foarte aglomerate. Ce cadou va aduce Moș Crăciun copiilor dvs? Să parcurgem lista și să încercăm să alegem cel mai util și frumos cadou posibil în preajma Crăciunului.Un căluț balansoar pentru distracție...


Copilașilor cărora le plac căluții și balansarea, căci acest tip de mișcare dezvoltă simțul echilibrului. Trenuleț, bufniță, căluț balansoar, ponei, găsiți în oferta noastră în culoarea roz pentru fetițe și în stilul vestului sălbatic pentru băieți.  


Bucătărie pentru copii, unde mâncarea poate pregătită de cei mici...

Niciodată nu este prea devreme să invităm copii noștri în culisele bucătăriei. Dacă nu vrem să ne deranjeze copiii în timp ce pregătim masa, atunci ar fi ideal să le oferim copiilor o bucătărie pentru copii în variantă mai micuță. Este timp suficient pentru a le cere o mână de ajutor în bucătărie când vor fi mai mari, și nu vor mai încurca făina cu praful de copt, sau sarea cu zahărul. Să pregătim pizza, să prăjim pâine, să pregătim un tort, sau un ochi de ou, să le dăm chiar o mănușă de bucătărie, oale, tigaie, tacâmuri pentru cei mici, ba chiar să le amenajăm o bucătărie complet echipată unde copii își pot trăi creativitatea gastronomică în mini bucătăria lor, apoi putem gusta preparatele.


Casă de păpuși, pentru a practica ospitalitatea...


        Puteți alege din diferite dimensiuni, unde copii se pot juca dea mama și dea tata, cu mobiliere, păpuși și diferite accesorii, cu care se pot amenaja o casă întreagă. Își pot invita chiar și prietenele sau prietenii  pentru a petrece timp plăcut în mod jucăuș cu casa de păpuși.Mobilier pentru copii, pentru a avea un cuibușor preferat.... 

În calitate de părinte, toți încercăm să mobilăm camera copilului cât mai confortabil. 

Pentru acest lucru găsiți în ofertă piese de mobilier unde copii își pot trăi visele ca într-un basm regal. Cu echipamentele nostre, puteți crea copiilor un spațiu pe care nu vor dori să îl părăsească.

Cu lenjeriile de pat, cu saltelele pentru copii de calitate și pătuțurile dormitul va fi ca în basm! Fie că este o mașină haioasă, sau un personaj de basm, copiilor noștri le va plăcea să doarmă în astfel de pătuțuri. 


Achiziționați o cutie de depozitare pentru jucării, astfel încât ordinea în cameră va fi foarte distractivă!

Colorează, desenează sau citește copilul dvs? Cu fotoliile, măsuțele și scaunele noastre pentru copii, ei se vor simți foarte confortabil în timp ce colorează, scriu sau citesc!

Un covor cu model nu numai că va proteja copilul de suprafața rece, ci joaca este mult mai distractivă pe o suprafață moale.


Alegeți orice cadou, ochii copiilor vor sclipi cu siguranță în timp ce deschid cadourile. Momentele vesele și pline de bucurie vă vor aduce o sărbătoare de neuitat – atât pentru copii, cât și pentru adulți. www.inlea.ro