Pat supraetajat pentru copii Happy Bus Inlea4Fun - albastru | Paturi pentru copii | Inlea.ro
Nou

Pat supraetajat pentru copii Happy Bus Inlea4Fun - albastru

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. Cu acest pat supraetajat în formă de autobuz cu etaj, Happy Bus, călătoria aventuroasă poate începe! Joc neobosit și relaxare în același timp, pentru gemeni, frați sau doar de dragul distracției. Pătuțul autobuz este echipat cu faruri LED și cu o scară, care poate fi ... Citiți mai departe

Opţiuni disponibile

3 510,30 Lei
Va fi pe stoc peste 30 de zile
Brand: Plastiko
Model: PLA-106-BL

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. Cu acest pat supraetajat în formă de autobuz cu etaj, Happy Bus, călătoria aventuroasă poate începe! Joc neobosit și relaxare în același timp, pentru gemeni, frați sau doar de dragul distracției. Pătuțul autobuz este echipat cu faruri LED și cu o scară, care poate fi montată pe orice parte, după plac. Este fabricat din materii prime MDF și ABS de înaltă calitate, sigure pentru copii, într-o fabrică europeană. Rezistent, non-abraziv, ușor de curățat, nu conține substanțe nocive! Producătorul își rezervă dreptul de a modifica modificările minore față de cele prezentate în ilustrație. Salteaua este inclusă în pachet!

 

Caracteristici:

- din plastic ABS

- pat supraetajat

- calitate excelenta

- cu leduri

 

Termenul de livrare poate diferi de timpul de livrare indicat.

Informații mai detaliate despre timpul de livrare vă pot oferi colegii de la serviciul nostru pentru clienți. Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă.

 Parametrii produsului

Dimensiuni pat: 210 x 115 x 145 cm

Dimensiune saltea: 190 x 90 x 10 cm

Greutate: 100 kg

Capacitate maximă de încărcare200 kg (100 + 100 kg)


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!