Pat pentru copii Iepuraș Inlea4Fun – mare | Paturi pentru copii | Inlea.ro
Nou

Pat pentru copii Iepuraș Inlea4Fun – mare

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. În acest pat, somnul va fi dulce iar joaca neobosită! Partea laterală, burtica iepurașului servește ca protecție anti-cădere, fiind astfel adecvat și pentru copii mai mici. Colțurile sunt rotunjite în vederea siguranței copiilor. Este fabricat în UE, din materiale de înaltă ... Citiți mai departe
2 845,20 Lei
Va fi pe stoc peste 30 de zile
Brand: Plastiko
Model: PLA-115-big

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. În acest pat, somnul va fi dulce iar joaca neobosită! Partea laterală, burtica iepurașului servește ca protecție anti-cădere, fiind astfel adecvat și pentru copii mai mici. Colțurile sunt rotunjite în vederea siguranței copiilor. Este fabricat în UE, din materiale de înaltă calitate, sigure pentru copii. Rezistent, non-abraziv, ușor de curățat, nu conține substanțe nocive! Producătorul își rezervă dreptul de a modifica modificările minore față de cele prezentate în ilustrație. Salteaua este inclusă în pachet!

 

Caracteristici:

- design iepuraș

- colțuri rotunjite

- cu protecție laterală

- fabricat in UE

 

Termenul de livrare poate diferi de timpul de livrare indicat.

Informații mai detaliate despre timpul de livrare vă pot oferi colegii de la serviciul nostru pentru clienți. Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă.

 Parametrii produsului

Dimensiuni pat: 205 x 120 x 160 cm

Dimensiune saltea: 200 x 90 x 10 cm

Greutate: 84 kg

Capacitate maximă de încărcare: 100 kg


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!