Pat pentru copii Camion Inlea4Fun - albastru | Paturi pentru copii | Inlea.ro
Nou

Pat pentru copii Camion Inlea4Fun - albastru

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. Cu acest pat în formă de camion, călătoria aventuroasă poate începe! Joc neobosit și relaxare în același timp! Pătuțul este echipat cu o mică măsuță în cabină, cu faruri LED și număr de înmatriculare. Este fabricat din material ABS de înaltă calitate, sigure pentru copii. ... Citiți mai departe

Opţiuni disponibile

2 864,30 Lei
Va fi pe stoc peste 30 de zile
Brand: Plastiko
Model: PLA-127-BL

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Patul este o piesă esențială a camerei de copii. Cu acest pat în formă de camion, călătoria aventuroasă poate începe! Joc neobosit și relaxare în același timp! Pătuțul este echipat cu o mică măsuță în cabină, cu faruri LED și număr de înmatriculare. Este fabricat din material ABS de înaltă calitate, sigure pentru copii. Rezistent, non-abraziv, ușor de curățat, nu conține substanțe nocive! Producătorul își rezervă dreptul de a modifica modificările minore față de cele prezentate în ilustrație. Salteaua este inclusă în pachet!

 

Caracteristici:

- din plastic ABS

- design camion

- calitate excelenta

- fabricat in UE

- cu leduri

 

Termenul de livrare poate diferi de timpul de livrare indicat.

Informații mai detaliate despre timpul de livrare vă pot oferi colegii de la serviciul nostru pentru clienți. Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă.

 Parametrii produsului

Dimensiuni pat: 260 x 120 x 125 cm

Dimensiune saltea: 180 x 90 x 10 cm

Greutate: 95 kg


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!