L-Carnitină - 60 capsule - | Suplimente alimentare,Vitamine | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

L-Carnitină - 60 capsule - CASA

L-carnitina este un supliment alimentar special, conceput special pentru sportivi și persoane care efectuează activități fizice intense.L-carnitina este un nutrient natural vital care joacă un rol fundamental în metabolismul energetic al organismului și, prin urmare, și în metabolismul grăsimilor. Transportă acizii grași către ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro
Brand: Casa
Model: CA-KAR60
Adaugă în lista de dorințe

L-carnitina este un supliment alimentar special, conceput special pentru sportivi și persoane care efectuează activități fizice intense.

L-carnitina este un nutrient natural vital care joacă un rol fundamental în metabolismul energetic al organismului și, prin urmare, și în metabolismul grăsimilor. Transportă acizii grași către mitocondrii, sursele de energie din celule care transformă acizii grași în energie.

Fără L-carnitină, acizii grași nu pot ajunge în mitocondrii și organismul nu poate arde grăsimile.

Luarea de L-carnitină are un efect pozitiv nu numai asupra sănătății noastre mentale și fizice, ci ajută perfect să scăpăm de kilogramele în plus.

În plus, furnizează energie și susține performanța fizică, funcționează și ca protector muscular împotriva acidului lactic.

L-carnitina va energiza persoanele care se simt obosite și epuizate.

Contribuie la funcționarea sănătoasă a inimii și este folosit și în tratamentul bolilor de inimă, este eficient și în tratamentul demenței senile, are un efect benefic și asupra problemelor și insuficienței respiratorii, efect de creștere a fertilității la bărbați. , încetinește procesul de îmbătrânire celulară.

Doza recomandată: 2 capsule pe zi, cu 30 de minute înainte de antrenament.


Informație:

Suplimentele nutritive sunt clasificate ca alimente și, deși pot avea un efect fiziologic benefic care poate varia pentru fiecare individ, nu este permisă atribuirea unui efect preventiv sau curativ produselor și nici referirea la astfel de proprietăți în timpul etichetării, expunerii și publicității acestora.


 Parametrii produsului

Doza recomandată: 2 capsule pe zi

Substante active în 2 capsule: L-carnitină 815 mg

Ingrediente: tartrat de L-carnitină, capac capsulă (pullulan)

Conținutul pachetului: 60 capsule


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare