DMAE - 60 capsule - | Suplimente alimentare,Vitamine | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

DMAE - 60 capsule - CASA

DMAE este folosit pentru a crește activitatea mentală, deoarece s-a dovedit că ajută la concentrare și crește vigilența mentală.Este adesea folosit în combinație cu alte suplimente care sunt, de asemenea, cunoscute pentru efectele lor asupra întăririi funcțiilor creierului, cum ar fi Ginkgo biloba, inozitol, L-tirozină.De ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro
Brand: Casa
Model: CA-DMAE
Adaugă în lista de dorințe

DMAE este folosit pentru a crește activitatea mentală, deoarece s-a dovedit că ajută la concentrare și crește vigilența mentală.

Este adesea folosit în combinație cu alte suplimente care sunt, de asemenea, cunoscute pentru efectele lor asupra întăririi funcțiilor creierului, cum ar fi Ginkgo biloba, inozitol, L-tirozină.

De asemenea, acționează ca un fel de „stimulant al creierului”. Cercetările au arătat efectele sale asupra învățării, dispoziției generale și inteligenței, motiv pentru care DMAE este adesea inclus în produsele de îmbunătățire cognitivă.

De asemenea, poate stimula energia fizică împreună cu funcțiile mentale. Mulți oameni preferă efectul stimulant al DMAE pe cel al, să zicem, cafeaua, deoarece în loc de un efect brusc, de șoc, are un efect mai blând, mult mai lung.

De asemenea, oamenii sunt raportați că sunt mult mai atenți în timpul zilei când îl folosesc, deoarece promovează un somn odihnitor. Alții spun că au vise mai vii și au nevoie de mai puțin somn.

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, se bea cu lichid fără a mesteca, recomandat pe stomacul gol.


Informație:

Suplimentele nutritive sunt clasificate ca alimente și, deși pot avea un efect fiziologic benefic care poate varia pentru fiecare individ, nu este permisă atribuirea unui efect preventiv sau curativ produselor și nici referirea la astfel de proprietăți în timpul etichetării, expunerii și publicității acestora.


 Parametrii produsului

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi

Substanță activă în 1 capsulă: DMAE bitartrat 400 mg

Compoziție: bitartrat de 2-dimetilaminoetanol (DMAE), capsula (pullulan)

Conținutul pachetului: 60 capsule

Greutate netă: 30 g


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare