Casă de joacă de grădină pentru copii Solid Playhouse 8400 | Terenuri de joacă pentru copii | Inlea.ro
Nou

Casă de joacă de grădină pentru copii Solid Playhouse 8400

Odată cu sosirea unui verii, fiecărui copil îi place să petreacă timpul în aer liber. Casa de joacă din lemn SOLID Playhouse este o alegere excelentă. Realizat din lemn de molid nordic de 16 mm, este suficient de spațioasă pentru mai mulți copii. Pereții sunt confecționați din profile individuale, care trebuie doar ... Citiți mai departe
3 092,30 Lei
In stoc la furnizor
Brand: LanitPlast
Model: LG943

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Odată cu sosirea unui verii, fiecărui copil îi place să petreacă timpul în aer liber. Casa de joacă din lemn SOLID Playhouse este o alegere excelentă. Realizat din lemn de molid nordic de 16 mm, este suficient de spațioasă pentru mai mulți copii. Pereții sunt confecționați din profile individuale, care trebuie doar asamblate și înșurubate, acoperișul este realizat din scânduri solide. Este extrem de ușor de asamblat.

Tratament de suprafață:

Casa este realizată din lemn netratat chimic, astfel copii nu sunt expuși pericolului de afi în contact cu substanțe toxice. Dacă este necesar, este posibilă tratarea lemnul cu un grund profund și un strat preventiv împotriva albirii și mucegaiului, atât extern, cât și intern. Pentru acoperirea finală, utilizați și o vopsea rezistentă la intemperii, cu proprietăți fizice bune în interior, care protejează lemnul de umezeală și de lumina soarelui. Vopseaua ar trebui să fie, de asemenea, hidrofugă, rezistentă la lumină. Nu folosiți lac! Consultați un dealer specializat în vopsele pentru sfaturi detaliate cu privire la protecția naturală a rasinoasei și urmați metoda de lucru a producătorului de vopsea. După uscare și ventilație perfectă, aplicați un alt strat. Protecția temeinică a lemnului afectează în mare măsură perioada de utilizare a casei. Protecția suprafeței trebuie repetată în mod regulat pentru a menține produsul în stare bună.

Depozitare înainte de asamblare:

Vă rugăm să rețineți că materialul de ambalare nu este impermeabil. Folia protejează lemnul doar de murdărie. De aceea, depozitați piesele într-un loc uscat până la asamblarea finală și nu le așezați direct pe sol, ferite de intemperii (umiditate, soare etc.). Nu depozitați într-un loc încălzit!

 

Caracteristici:

- produsul este livrat dezasamblat ! executați instalarea numai în conformitate cu instrucțiunile de instalare

- produsul prezentat în imagine poate conține accesorii opționale sau articole care nu sunt incluse în pachetul de bază

- acest produs este destinat exclusiv uzului necomercial de uz casnic

Termenul de livrare poate diferi de timpul de livrare indicat. Puteți afla informații mai detaliate despre timpul de livrare la serviciul nostru pentru clienți.

Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă. Personalul de transport nu este obligat să manipuleze materialul.


Atenție:

Produsele achiziționate trebuie verificate în termen de 1 lună de la primire! Vă rugăm să verificați dacă produsul nu este deteriorat și dacă conține toate elementele necesare pentru asamblare. În cazul în care o astfel de reclamație este raportată după 1 lună de la primire, aceasta va fi respinsă automat.

 Parametrii produsului

Vârsta recomandată: 3-12 ani

Dimensiuni: lățime 136 cm x lungime 132 cm

Înălțime: 164 cm

Suprafață interior: 1,78 m2

Material: lemn impregnat 16 mm

Dimensiuni ambalaj: 1,34 x 0,8 x 0,325 m / 50 kg


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!