Casă de depozitare grădină Maxtore 86 - antracit | Case de grădină din metal | Inlea.ro
Nou
! Livrare 1 sau 2 săptămâni

Casă de depozitare grădină Maxtore 86 - antracit

Casa de depozitare pentru grădină MAXTORE este o construcție metalică practică, cu aspect clasic, excelentă pentru depozitarea echipamentelor de grădinărit, sport, piscină, grătar, camping sau bicicletă. Casele de grădină MAXTORE se numără printre mărcile excelente de pe piața mondială. Casa este realizată din tablă ... Citiți mai departe
2 622,00 Lei
In stoc la furnizor
Brand: MAXTORE
Model: LG1846

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Casa de depozitare pentru grădină MAXTORE este o construcție metalică practică, cu aspect clasic, excelentă pentru depozitarea echipamentelor de grădinărit, sport, piscină, grătar, camping sau bicicletă. Casele de grădină MAXTORE se numără printre mărcile excelente de pe piața mondială. Casa este realizată din tablă trapezoidală zincată din oțel de înaltă rezistență cu grosimea de 0,25 mm și grosimea tablei de construcție de 0,6 mm. Plăcile sunt acoperite cu o folie protectoare, care trebuie îndepărtată după asamblare. Elementele structurii acoperișului și podelei sunt realizate din material zincat. Pereții și alte elemente structurale sunt realizate din material zincat electrolitic. Vopseaua folosita este o vopsea de înaltă calitate, din poliester. Casa trebuie instalată pe un teren plan (bază beton, structură din lemn sau metal etc.).

Toate casele de grădină MAXTORE sunt proiectate pentru a corspunde înălțimii populației americane și europene. Din păcate, în cazul majorității caselor asiatice „anonime”, doar atunci când o asamblați se dovedește că sunteți mai înalt decât casa și că aceasta poate găzdui maximum un copil de 10 ani. Ca să nu mai vorbim că nu puteți depozita nici măcar o lopată, deoarece este mai înalt decât peretele casei. De aceea, vă recomandăm să vă asigurați de înălțimea casei și de dimensiunile ușii din față înainte de cumpărare.

 

Caracteristici:

- ușă frontală glisantă dublă

- produsul este livrat in stare demontată, pe paletă/palete

- 10 ani garanție împotriva ruginii

- se recomandă păstrarea ambalajului (cutia, inclusiv ambalajul interior) pe perioada de garanție.

 

Atenţie! Culorile reale pot diferi de culorile din imagine (afișarea culorilor depinde de setările ecranului).

Pentru produsele MAXTORE, timpul de livrare indicat poate diferi de la produs la produs, mai multe informații refeitoare la disponibilitate vă pot oferi colegii de la serviciul nostru pentru clienți.

Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă. Personalul de transport nu este obligat să manipuleze materialul.


Atenție:

Produsele achiziționate trebuie verificate în termen de 1 lună de la primire! Vă rugăm să verificați dacă produsul nu este deteriorat și dacă conține toate elementele necesare pentru asamblare. În cazul în care o astfel de reclamație este raportată după 1 lună de la primire, aceasta va fi respinsă automat.

 Parametrii produsului

Culoare: antracit

Lățime (dimensiune externă): 226 cm

Lungime (dimensiune exterioară): 165 cm

Înălțime (dimensiune externă): 206 cm

Înălțime perete:  172 cm

Ușă: glisantă dublă: 171 x 105 cm

Greutate: 65 kg

Material casa: tablă zincată 0,6 mm

Material perete: tablă zincată 0,25 mm

Garanție: 10 ani împotriva ruginii

!! Pachetul nu include podeaua


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!