Casă de depozitare grădină cu acoperiș prelungit Karibu Dana (23485) natur | Case de grădină din lemn | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Promoții Noutăți Oferte speciale
Nou

Casă de depozitare grădină cu acoperiș prelungit Karibu Dana (23485) natur

Casa de depozitare pentru grădină Karibu este o construcție practică din molid nordic, cu aspect clasic, excelentă pentru depozitarea echipamentelor de grădinărit, sport, piscină, grătar, camping sau a bicicletelor. Calitate germană garantată de producătorul german premium, Karibu Holztechnik GmbH. Caracteristici:- ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Casa de depozitare pentru grădină Karibu este o construcție practică din molid nordic, cu aspect clasic, excelentă pentru depozitarea echipamentelor de grădinărit, sport, piscină, grătar, camping sau a bicicletelor. Calitate germană garantată de producătorul german premium, Karibu Holztechnik GmbH.

 

Caracteristici:

- profile din lemn cu grosime de 14 mm

- ușă dublă pe balamale

- 1 fereastră (plexiglas) pe fiecare ușă

- pachetul NU include podeaua și acoperișul sablat gri

 

Bazele casei:

Recomandăm executarea fundației cu meseriași sau cereți părerea acestora.

Realizați fundația astfel încât marginea superioară a fundației să se extindă cu aproximativ 5 cm în terenul înconjurător. Fundația trebuie să fie echilibrată cu precizie în plan orizontal și drenată astfel încât grinzile fundației să se afle în plan. Pentru a preveni contactul direct cu solul și pătrunderea umezelii în grinzi, acoperiți grila de susținere a casei de carton bitum (neincluse în pachet). Pentru durabilitatea fundațiilor, este necesar să se respecte cele mai importante condiții - baza, echivalența și planul exact. Cu o fundație de calitate, casa va dura mai mulți ani.

 

Podeaua:

Dacă casa este construită direct pe beton sau pe alte suprafețe solide și portante, nu este necesară pardoseala. Creează însă o atmosferă mult mai plăcută utilizatorului și oferă un interior mai curat. Cadrul de podea din pin scandinav impregnat cu presiune (grătar) pe care se poate fixa pardoseala este inclus în pachetul de bază al casei. Pentru a construi podeaua, nu este necesar să cumpărați podeaua originală, podeaua poate fi înșurubată pe rama podelei din orice material adecvat (podea, plăci OSB), pe care îl puteți regla la dimensiunile necesare. Așezarea podelei este necesară atunci când construiți casa pe o suprafață moale. Pardoseala originală constă în sine din profile de molid. Substructura (cadrul de susținere) este apoi alcătuită din grinzi de podea impregnate cu lățime de 60 mm (incluse în pachetul de bază).

 

Acoperișul:

Acoperișul este din PAL. Pentru casele cu acoperișuri înclinate, recomandăm carton bitum autoadeziv și folie autoadezivă pentru acoperiș din aluminiu cu bitum pe suprafața acoperișului. Folia din bitum este potrivită și pentru acoperișuri cu un unghi de înclinare mai mare de 15 grade.

 

Tratarea suprafeței casei:

Înainte de asamblarea lemnului natural, toate elementele de construcție trebuie tratate cu un grund bun și o acoperire preventivă împotriva mucegaiului, atât la exterior cât și la interiorul elementelor. Pentru acoperirea finală, utilizați un material rezistent la intemperii, cu proprietăți fizice bune, care protejează lemnul de umezeală și lumina soarelui. Vopseaua trebuie să fie hidrofugă, rezistentă la lumină și rezistentă la umiditate în același timp. Asigurați-vă că vopseaua are suficient pigment de culoare, altfel lemnul poate deveni gri. Nu folosiți lac! Consultați un dealer specializat în vopsele pentru sfaturi detaliate cu privire la protecția naturală a rasinoasei și urmați procedura producătorului de vopsea. După uscare și ventilație perfectă, aplicați un alt strat. Protecția temeinică a lemnului afectează fundamental viața casei. Pentru a menține starea bună a casei, protecția suprafeței casei trebuie repetată în mod regulat.

 

Depozitare înainte de asamblare:

Vă rugăm să rețineți că pachetul nu este rezistent la apă. Folia protejează lemnul doar de murdărie. De aceea, depozitați kitul de construcție într-un loc uscat până la asamblarea finală și nu direct pe sol, ferit de intemperii (umiditate, soare etc.). Nu depozitați în loc încălzit!

 

Transport:

Livrarea la domiciliu este întotdeauna până la ușă. Personalul de transport nu este obligat să manipuleze materialul. Casa este livrată în stare demontată pe palet. Cooperarea cumpărătorului este necesară în timpul descărcării. Mai ales pentru casele mai mari, luați în considerare faptul că o casă poate ajunge pe mai mulți paleți cu o greutate totală de sute de kg!

 

!Produsul din imagine poate conține accesorii opționale sau elemente care nu sunt incluse în pachetul de bază. Acest produs este destinat doar pentru uz casnic necomercial


Atenție:

Produsele achiziționate trebuie verificate în termen de 1 lună de la primire! Vă rugăm să verificați dacă produsul nu este deteriorat și dacă conține toate elementele necesare pentru asamblare. În cazul în care o astfel de reclamație este raportată după 1 lună de la primire, aceasta va fi respinsă automat.

 Parametrii produsului

Dimensiuni externe: 289 x 120 cm

Înălțime (exterior): 222 cm

Înălțimea peretelui: 183 cm

Grosimea peretelui: 14 mm

Suprafață utilă: 3,17 m2

Ușă: articulată dublă

Lățimea ușii: 115 m

Înălțimea ușii: 175 m

Material geamuri: plexiglas

Greutate: 140 kg

Culoare: lemn

Producător: KARIBU HOLZTECHNIK


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare