Cărucior bicicletă, pentru animale, M-WAVE | Accesorii pentru biciclete | Inlea.ro
Nou

Cărucior bicicletă, pentru animale, M-WAVE

Cărucioarele pentru biciclete au devenit un mijloc de transport căutat în ultimii ani. Dacă iubești bicicletele și animalul tău de companie iubește exercițiile, este timpul să combini plăcutul cu utilul: să-l duci la plimbare cu bicicleta. Dacă sunteți bine echipat și pregătit, ciclismul va fi distractiv nu numai ... Citiți mai departe
1 139,10 Lei
Va fi disponibil peste 5-8 zile
Brand: M-Wave
Model: HE-59263

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Cărucioarele pentru biciclete au devenit un mijloc de transport căutat în ultimii ani. Dacă iubești bicicletele și animalul tău de companie iubește exercițiile, este timpul să combini plăcutul cu utilul: să-l duci la plimbare cu bicicleta. Dacă sunteți bine echipat și pregătit, ciclismul va fi distractiv nu numai pentru dvs., ci și pentru animalul dvs. de companie. Cărucioarele pentru biciclete au multe avantaje, de ex. oriunde mergi, poți ajunge mai repede decât pe jos, economisești benzină, nu poluezi mediul înconjurător și ești în formă.

Căruciorul de bicicletă pentru transportul animalelor de companie M-Wave este un accesoriu excelent și practic. Coșul conține un carabiner de montare pentru animal. Tija este echipată cu un mecanism de eliberare rapidă pentru prinderea în spatele bicicletei.

Caracteristici ale produsului:
- pliabil
- tijă cu mecanism de eliberare rapidă
- material textil: poliester 600D impermeabil
- ”geamuri” plasă transpoarente
- culoare: galben-negru

 Parametrii produsului

Capacitate max: 35,2 kg

Dimensiune externă: 68 x 43,5 x 50 cm


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!