Capsule de colagen - | Suplimente alimentare,Vitamine | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Promoții Noutăți Oferte speciale

Capsule de colagen - Longlife

Descriere produs:Colagenul este una dintre proteinele naturale, componenta principală a țesutului conjunctiv.Este o proteină dură, fibroasă, care întărește țesutul dintre celule și se găsește și în oase, cartilaj și alte țesuturi.Studiile medicale demonstrează că rezistența la tracțiune a tendoanelor este determinată de ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Produs Indisponibil
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Descriere produs:

Colagenul este una dintre proteinele naturale, componenta principală a țesutului conjunctiv.

Este o proteină dură, fibroasă, care întărește țesutul dintre celule și se găsește și în oase, cartilaj și alte țesuturi.

Studiile medicale demonstrează că rezistența la tracțiune a tendoanelor este determinată de cantitatea de fibre de colagen.

Producția de colagen a organismului scade treptat de-a lungul anilor, rezultând riduri, piele uscată, unghii și păr fragile, crăpături și dureri la nivelul articulațiilor, adică procesul de îmbătrânire.

Colagenul este o proteină care lipește părți ale celulelor, promovează formarea țesuturilor și conferă reînnoire, rezistență și flexibilitate diferitelor țesuturi și celule ale corpului.

Colagenul se găsește în toate organele și formează o structură membranară în interiorul și între organe. Prin urmare, dacă percepem schimbările în exterior pe pielea noastră, atunci deficiența poate exista nu numai extern, ci și intern.


Informație:

Suplimentele alimentare sunt clasificate ca alimente și, deși pot avea un efect fiziologic benefic, care poate varia de la individ la individ, nu este permis să se atribuie preparatelor un efect de prevenire a bolii sau curativ sau să se facă referire la astfel de proprietăți, în timpul lor.

 Parametrii produsului

Compoziția produsului: 100% praf de colagen


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare