Capsulă de acid lipoic | Suplimente alimentare,Vitamine | Inlea.ro
Nou

Capsulă de acid lipoic

Descriere produs:Acidul alfa-lipoic este un nutrient neesențial, adică organismul îl poate produce în cantități mici, dar această cantitate nu este suficientă pentru ca efectele sale benefice să se simtă.- reglează nivelul zaharului din sânge, ajuta la formarea glicogenului- crește nivelul de ATP din organism- ajută la ... Citiți mai departe
65,00 Lei
Ultimele 4 bucăți în stoc
Livrare asteptata 3. februarie
Brand: Casa
Model: CA-20432

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Descriere produs:

Acidul alfa-lipoic este un nutrient neesențial, adică organismul îl poate produce în cantități mici, dar această cantitate nu este suficientă pentru ca efectele sale benefice să se simtă.

- reglează nivelul zaharului din sânge, ajuta la formarea glicogenului

- crește nivelul de ATP din organism

- ajută la încorporarea creatinei, crește nivelul de creatină al celulelor musculare în timpul unui tratament cu creatina

- antioxidant puternic, protejează împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi

Doza recomandată: 1-2 capsule pe zi

Nu conține aditivi, doar acid alfa-lipoic pur.

Acidul alfa-lipoic, fiind o substanță care imită insulina, scade nivelul zahărului din sânge. Acizii alfa-grași ajută și la absorbția insulinei, motiv pentru care sunt deosebit de eficienți în cazul diabetului la bătrânețe.

În cazul sportivilor și culturistilor, este important ca acizii grași alfa să mărească absorbția de glucoză de către celulele musculare, adică să ajute la formarea glicogenului. Pe lângă glucoză, conform unor cercetări, crește și absorbția de creatină de către celulele musculare, așa că pare a fi un supliment de culturism cu adevărat util.

Acidul alfa-lipoic este un antioxidant foarte puternic și protejează împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Este un fapt dovedit că ALA previne reproducerea virusurilor și, de asemenea, sa dovedit a fi eficient în tratamentul SIDA. În cazul unei boli virale, recuperarea poate fi accelerată prin utilizarea acesteia.


Informație:

Suplimentele alimentare sunt clasificate ca alimente și, deși pot avea un efect fiziologic benefic, care poate varia de la individ la individ, nu este permis să se atribuie preparatelor un efect de prevenire a bolii sau curativ sau să se facă referire la astfel de proprietăți, în timpul lor. etichetare, afișare și publicitate.


Parametrii produsului:

Ingredient activ în 1 capsulă: acid alfa lipoic 400 mg

Compozitie: 100% acid alfa lipoic, capsula (pullulan)


 Parametrii produsului

Ingredient activ în 1 capsulă: acid alfa lipoic 400 mg

Compoziție: 100% acid alfa lipoic, capsula (pullulan)

Nu sunt opinii despre acest produs.


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!