Seră 5000 PC 4 mm Vitavia Target LanitGraden – argint | Sere de grădină | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți OFERTA ZILEI

Seră 5000 PC 4 mm Vitavia Target LanitGraden – argint

Serele din seria VITAVIA TARGET sunt incluse în categoria PREMIUM. Aceasta este o seră de marcă de la renumitul producător VITAVIA GARDEN LTD din Marea Britanie. Sera este realizată din profile din aluminiu anodizat, geamurile sunt realizate din plăci din policarbonat celular cu pereți dubli termoizolante cu grosimea de ...
2 633,17 Lei
Ultimele 2 bucăți în stoc - Livrare asteptata 28. mai
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Serele din seria VITAVIA TARGET sunt incluse în categoria PREMIUM. Aceasta este o seră de marcă de la renumitul producător VITAVIA GARDEN LTD din Marea Britanie. Sera este realizată din profile din aluminiu anodizat, geamurile sunt realizate din plăci din policarbonat celular cu pereți dubli termoizolante cu grosimea de 4 mm. Geamul din policarbonat este introdus în profilele H din aluminiu din jurul perimetrului, cu excepția câmpurilor exterioare și a părții din față a serii, unde geamul este asigurat cu o bandă solidă din policarbonat. Aceasta este o soluție excelentă de a mări semnificativ rezistența și stabilitatea serei sub greutatea zăpezii și împotriva puterii vântului.

Policarbonat cu pereți dubli de înaltă calitate cu filtru UV (nu se rupe, nu îngălbenește). Geamurile de calitate superioară, sunt fabricate de LANIT PLAST, s.r.o. din policarbonat celular Marlon (producător Brett Martin - Marea Britanie) sau din policarbonat SUNLITE (producător Palram Europe - Marea Britanie / Germania). Compania LANIT PLAST, s.r.o. a fost unul dintre cei mai mari importatori oficiali de policarbonat în Republica Cehă din 1999 și, prin urmare, are propriile rapoarte de testare tehnică de la laboratoarele de testare acreditate de stat cehe. Este astfel una dintre puținele sere de pe piața cehă care sunt dotate cu policarbonat de înaltă calitate cu certificare cehă verificabilă.

Furnizăm sera în culoare argint metalic (aluminiu anodizat).

 

Pachetul conține o ușă glisantă cu un singur strat (61 x 161 cm), profil AL, geam, 1x fereastră de ventilație a acoperișului cu deschidere manuală, toate materialele de legătură + baza zincată. Este posibil să cumpărați o serie de accesorii superioare standardului pentru seră - rafturi, ferestre de acoperiș și laterale, sisteme de deschidere automată pentru aceste ferestre, seturi de picurare, termometre, higrometre, echipamente de irigare, încălzire electrică a solului cu rezistență electrică.

 

Furnizăm sera cu de set cu instrucțiuni detaliate de asamblare, ambalate într-o cutie de hârtie.

 

Avertizare:

1) Dacă doriți să construiți o zidărie sau zidărie de beton, atunci construiți-o numai după achiziționarea serii și după instalarea bazei de oțel. Dimensiunile menționate ale serii sunt dimensiunile externe maxime și nu pot fi utilizate pentru măsurarea și construirea fundației.

2) În cazul utilizării îngrășămintelor naturale (gunoi de grajd), îngrășăminte artificiale, pesticide, erbicide și alte substanțe chimice, poate apărea coroziunea părților din oțel ale serii (bază, șuruburi, etc.) după o anumită perioadă.

 

Dimensiuni și greutate pachete:

pachet nr. 1 - 23 x 253 x 13 cm / 21,6 kg

pachet nr. 2 - 67 x 193 x 9 cm / 16 kg

pachet nr. 3 - 10 x 258 x 9 cm / 8,7 kg

 

!Vă recomandăm să păstrați ambalajul original pe durata garanției.

Data de livrare poate diferi de cele de mai sus în unele cazuri. Pentru data exactă de livrare, vă rugăm să contactați serviciul clienți.


Atenție:

Produsele achiziționate trebuie verificate în termen de 1 lună de la primire! Vă rugăm să verificați dacă produsul nu este deteriorat și dacă conține toate elementele necesare pentru asamblare. În cazul în care o astfel de reclamație este raportată după 1 lună de la primire, aceasta va fi respinsă automat.

 Parametrii produsului

Categorie:                  Sere aluminiu

Greutate:                   47 kg

Culoare:                     argint

Geam acoperiș:          1x

Suprafață construită: 4,96 m2

Lățime externă:          193 cm

Lungime externă:       257 cm

Înălțime externă:       197 cm

Ușă:                              glisantă simplă

Lățime ușă:                 61 cm

Înălțime ușă:              161 cm

Montare sticlărie:      cu capse oțel

Material cadru:          aluminiu eloxat 1mm

Material sticlărie:       policarbonat celular 4mm

Garanție cadru:          15 ani pe cadrul de aluminiu

Garanție sticlărie:      10 ani pe policarbonat, pt daune gheață

Producător:                Vitavia Garden

 

!! Setul conține baza


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare