Capac pentru arcuri Aga pentru trambulină de 150 cm diametru - albastru | Husă pentru arcuri | Inlea.ro
Nou

Capac pentru arcuri Aga pentru trambulină de 150 cm diametru - albastru

Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din plastic de calitate, capacul protejează arcurile de murdărie, efecte mecanice și de asemenea protejează utilizatorul de posibile leziuni. Capacul este umplut cu un strat moale de burete în interior. Este un accesoriu important, ... Citiți mai departe
142,90 Lei
În stoc
Livrare asteptata 6. aprilie
Brand: AGA
Model: K58

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Capacul pentru arcurile trambulinei este recomandat pentru trambuline circulare, este fabricat din plastic de calitate, capacul protejează arcurile de murdărie, efecte mecanice și de asemenea protejează utilizatorul de posibile leziuni. Capacul este umplut cu un strat moale de burete în interior. Este un accesoriu important, așa că merită să-l verificați din când în când deoarece uzura acestuia poate periclita siguranța utilizatorului. Capacul poate fi montat ușor pe trambulină. Recomandat pentru trambuline cu diametrul de 150 - 153 cm. Dimensiunea capacului arcului se referă la dimensiunea exterioară a trambulinei, astfel încât diametrul exterior al trambulinei trebuie întotdeauna luat în considerare pentru a selecta accesoriul potrivit.

Caracteristici:

- fabricat din plastic de înaltă calitate

- ușor și rapid de instalat

- universal

- 153 cm pentru o trambulină cu diametrul de 150 cm


Important!


Măsurați de două ori mai degrabă decât să comandați greșit. Am dori să atragem atenția tuturor clienților noștri pentru a măsura diametrul trambulinei deoarece există o taxă suplimentară pentru înlocuirea piesei de trambulină comandată din cauza dimensiunii greșite. Dacă aveți întrebări, sunați la serviciul nostru pentru clienți.

 Parametrii produsului

Material: 310 gsm-PVC + 14mm-spumă EPE + 130gsm-PE

Diametru: 5 ft - 152,4 cm

Grosime: aprox. 15 mm

Producător: Aga

Material: 310 gsm-PVC + 14mm-spumă EPE + 130gsm-PE

Diametru: 5 ft - 152,4 cm

Grosime: aprox. 15 mm

Producător: Aga

Trambulină
Diametru trambulină 150 cm

Nu sunt opinii despre acest produs.


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!