Prelate de protecție

Prelate de protecție

Utilizarea unei prelate de înaltă calitate realizată din material rezistent crește durata de viață a trambulinei. Capacul protejează suprafața de salt a trambulinei neutilizate împotriva efectelor naturale negative și a deteriorărilor mecanice. Este ușor de instalat și de eliminat.

Husă pentru trambulină Aga cu diametrul de 400 cm Husa pentru trambulină este un accesoriu ideal pentru trambulinele în aer liber care sunt expuse con..

76,65 Lei

Tijă extensie pentru picioare trambulină - 66 cm - AGA Tija de extensie a picioarelor este pentru partea inferioară a trambulinei. Atașat de piciorul ..

14,70 Lei

Husă pentru trambulină Aga cu diametrul de 305 cm Husa pentru trambulină este un accesoriu ideal pentru trambulinele în aer liber care sunt expuse con..

73,33 Lei

Piesă T - 35 mm - pentru trambulină 180 cm - Aga - negru Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei.Este fabricat ..

11,50 Lei

Tijă extensie pentru picioare trambulină - 35 cm - AGA Tija de extensie a picioarelor este pentru partea inferioară a trambulinei. Atașat de piciorul ..

10,50 Lei

Husă pentru trambulină Aga cu diametrul de 335 cm Husa pentru trambulină este un accesoriu ideal pentru trambulinele în aer liber care sunt expuse con..

102,36 Lei

Husă pentru trambulină Aga cu diametrul de 518 cm Husa pentru trambulină este un accesoriu ideal pentru trambulinele în aer liber care sunt expuse con..

114,66 Lei

Piesă T 38 mm pentru trambuline Aga Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei. Este fabricat din oțel..

11,90 Lei

Husă pentru trambulină Aga cu diametrul de 366 cm Husa pentru trambulină este un accesoriu ideal pentru trambulinele în aer liber care sunt expuse con..

83,06 Lei

Piesă T - 38 mm - pentru trambulină Exclusive 250 cm/305 cm - negru Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei.Este fabricat din oțel ..

12,00 Lei

Se afişează de la 1 la 9 din 9 (1 pagini)