Scaune de luat masa pentru copii

Scaune de masă pentru copii

Un scaun de masă este o parte esențială a echipării tuturor copiilor. Datorită scaunului înalt, hrănirea unui copil mic este mult mai ușoară, el învață modul corect de a mânca la o vârstă fragedă. În selecția noastră largă, sunteți sigur că veți găsi cel mai potrivit scaunde masă.

Jucărie textilă somn bebe - ursuleț roz Această jucărie textilă în formă de ursuleț va ajuta copilul să adoarmă mai repede. Jucăria textilă ..

39,90 Lei

Iepuraș din pluș cu proiector - BABY MIX - roz Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

135,00 Lei

Covor puzzle din spumă - harta lumii - STAMP Foam Mat - Acest covor moale din spumă reprezintă harta lumii, este excelent pentru un spați plă..

46,20 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - roz Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

135,00 Lei

Scaun de masă bebe - BABY MIX Infant - verde Acest scaun de masă este recomandat pentru bebelușul dumneavoastră, deoarece nevoile copil..

614,25 Lei

Joc interactiv multifuncțional de dezvoltare Hola Acest cub interactiv, multifuncțional de la Hola dezvoltă abilitățile și imaginația c..

140,70 Lei

Covor puzzle din spumă - viața rurală - STAMP Street Racing Acest covor moale din spumă cu un peisaj rural frumos și vehicule va permite copilulu..

35,70 Lei

Scaun de masă bebe multifuncțional - turcoaz - CARETERO HOME Acest scaun de masă este recomandat pentru bebelușul dumneavoastră, deoarece nevoile copilului sunt ..

815,50 Lei

Ursuleț din pluș cu proiector - Baby Mix - albastru Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

135,00 Lei

Iepuraș din pluș cu proiector - Baby Mix - albastru Jucăriile de pluș sunt printre cele mai populare jucării.Ei joacă un rol incontestabil importan..

135,00 Lei