Set de pescuit pentru copii interactiv, cu undițe și pești, roz, Inlea4fun | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Oferte speciale Noutăți
Dragi Clienți!

Dorim să vă informăm că din data de 1 martie 2024, magazinul online Inlea.ro va fuziona cu o firmă care operează de o vreme îndelungată în mai multe țări cu magazine online, cu care dorim să creștem în continuare experiența clienților și să ne îmbunătățim serviciile.

La ce vă puteți aștepta cu siguranță:
oferte speciale de transport gratuit, transport cu reducere, oferte speciale zilnice de produse, portofoliu mai larg de produse și stoc mare.

În timpul fuziunii, încercăm să minimalizăm întreruperile și să îndeplinim sarcinile fără probleme, dar pot apărea întârzieri la îndeplinirea comenzilor.
Acceptăm toate comenzile primite și le putem onora cât mai curând posibil.
Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Magazinul online Inlea
Nou

Set de pescuit pentru copii interactiv, cu undițe și pești, roz, Inlea4fun

Setul de pescuit Dolphin Park este un joc excelent pentru întreaga familie dar mai ales pentru micii pescari. Cu acest set el va putea învăța secretele sportului cu undița. Jocul conține mai mulți pești și delfini și binențeles undițe. Pentru a începe, introduceți bateriile, apoi așezați toți peștii în găurile speciale de ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Setul de pescuit Dolphin Park este un joc excelent pentru întreaga familie dar mai ales pentru micii pescari. Cu acest set el va putea învăța secretele sportului cu undița. Jocul conține mai mulți pești și delfini și binențeles undițe. Pentru a începe, introduceți bateriile, apoi așezați toți peștii în găurile speciale de pe tablă. Sarcina concurenților este să prindă cât mai mulți pești. Ca să îngreuneze treaba pescarilor, peștii se învârt și deschid gura. Regulile jocului sunt foarte simple, jucătorul care prinde mai mulți pești câștigă. Efectele sonore dau un plus distracției.

 

Caracteristici:

- joc interactiv

- funcționează cu 3 baterii 1,5V AA, neincluse

Pachetul conține:

- zona de joc cu tobogan și 2 acvarii

- 2 undițe

- 3 delfini

- 3 rațe

- 6 pești

- set de autocolante

 Parametrii produsului

Vârsta recomandată: +3 ani

Dimensiune ambalaj: 41 x 26,5 x 8 cm


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare