Scaun camping, pliabil - MALATEC Relax - gri | Scaune de grădină și camping | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Promoții Noutăți Oferte speciale

Scaun camping, pliabil - MALATEC Relax - gri

Scaun camping pliabil cu cotiere, nu doar pentru pescari. Scaunul este extrem de stabil, cadrul acestuia este din tuburi rezistente, iar șezutul este din material ranforsat. Toate aceste caracteristici permit scaunului să reziste la o sarcină de până la 100 kg.Caracteristici: CONFORTABIL: cotierele cu 1 suport pentru ...
62,00 Lei
În stoc - Livrare asteptata 25. iunie
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro
Brand: Malatec
Model: MY-14478
Adaugă în lista de dorințe

Scaun camping pliabil cu cotiere, nu doar pentru pescari.

Scaunul este extrem de stabil, cadrul acestuia este din tuburi rezistente, iar șezutul este din material ranforsat.

Toate aceste caracteristici permit scaunului să reziste la o sarcină de până la 100 kg.


Caracteristici:

  • CONFORTABIL: cotierele cu 1 suport pentru băutură te vor face să te simți confortabil, la fel ca în propria casă. Designul ergonomic al scaunului te face să te simți grozav chiar și după multe ore de stat. 
  • PLIABIL: scaunul poate fi pliat și desfășurat rapid și ușor. Când este pliat, poate fi depozitat și transportat într-o husă convenabilă. Mânerul de transport convenabil te va face fericit să-l iei cu tine în fiecare călătorie.
  • SOLID ȘI DURABIL: este excepțional de stabil, cadrul său este din tuburi rezistente, iar șezutul este din material ranforsat. Toate aceste caracteristici înseamnă că scaunul poate rezista la sarcini de până la 100 kg - de asemenea, persoanele cu o structură mai masivă se pot odihni confortabil pe el, fără teama că scaunul va fi deteriorat.
  • UNIVERSAL: un scaun de pescuit, în ciuda numelui său, nu este perfect doar pentru pescuit. De asemenea, va fi perfect ca scaun turistic, scaun de plajă sau chiar scaun de balcon. Scaunul de pescuit nu este greu (cântărește doar aproximativ 2 kg) - îl putem lua cu noi și la picnic sau în excursie și nu va adăuga nicio greutate suplimentară bagajelor noastre.
 Parametrii produsului

Culoare: gri

Dimensiuni:

- lățime: 80 cm

- lungime: 44 cm

- înălțime: 80 cm

Sarcina maximă admisă: 100 kg

Greutate produs: ~2 kg


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare