Păianjen cu telecomandă RC Spider Inlea4Fun | Modele în miniatură | Inlea.ro
Nou

Păianjen cu telecomandă RC Spider Inlea4Fun

Cu un păianjen controlat de la distanță care arată perfect real la prima vedere, îți poți speria prietenii în orice moment. Păianjenul respingător poate fi controlat în orice direcție cu ajutorul telecomenzii. Datorită funcției de aspirare a aerului, păianjenul se poate deplasa și pe un perete neted. În acest caz, trebuie ... Citiți mai departe
113,10 Lei
Va fi disponibil peste 5-8 zile
Brand: Inlea4Fun
Model: LE-3633

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Cu un păianjen controlat de la distanță care arată perfect real la prima vedere, îți poți speria prietenii în orice moment. Păianjenul respingător poate fi controlat în orice direcție cu ajutorul telecomenzii. Datorită funcției de aspirare a aerului, păianjenul se poate deplasa și pe un perete neted. În acest caz, trebuie să stați la 4 metri distanță de acesta. Ambele joystick-uri de pe telecomandă trebuie să fie în poziția neutră. După ce apăsați butonul ON de pe telecomandă, întoarceți butonul de pe spatele păianjenului spre stânga și așezați-l pe perete. Atenție la întrerupătoare sau alte impedimente posibile de pe perete.

Jocul este conceput pentru copiii cu vârsta de peste 8 ani. Păianjenul tarantulă funcționează cu 6 baterii AA de 1,5 V care nu sunt incluse in pachet.

 

Caracteristici:

- cu telecomandă

- se poate deplasa pe sol cât și pe perete

- recomandat copiilor mai mari de 8 ani

- 6 baterii AA de 1,5 V

 Parametrii produsului

Vârsta recomandată: + 8 ani

Dimensiuni:

- păianjen: 15 x 19 cm

- telecomandă: 11,5 x 8 cm

Dimensiune ambalaj: 20 x 15,5 x 11,5 cm


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!