Stâlpi pentru plase de siguranță

Stâlpi pentru plase de siguranță

Uneori, stâlpii de susținere ai plasei de siguranță a trambulinei pot fi, de asemenea, deteriorați. În categoria noastră veți găsi coloane suport din oțel zincat și spuma asociată. Dacă este necesar, atât coloana de susținere, cât și spuma pot fi tăiate la dimensiunea dorită.

Tijă extensie pentru picioare trambulină - 45 cm - AGA Tija de extensie a picioarelor este pentru partea inferioară a trambulinei. Atașat de piciorul ..

12,60 Lei

Protecție pentru tije - 100 cm - negru - AGA MIRELON Protecția de spumă pentru stâlpii de trambulină MIRELON este realizată din polietilenă de înaltă cal..

4,41 Lei

Piesă T - 38 mm - pentru trambulină Exclusive 250 cm/305 cm - negru Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei.Este fabricat din oțel ..

12,00 Lei

Tijă extensie pentru picioare trambulină - 35 cm - AGA Tija de extensie a picioarelor este pentru partea inferioară a trambulinei. Atașat de piciorul ..

10,50 Lei

Protecție pentru tije - 45cm - albastru Protecția de spumă pentru stâlpii de trambulină MIRELON este realizată din polietilenă de înaltă cal..

5,25 Lei

Piesă T 38 mm pentru trambuline Aga Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei. Este fabricat din oțel..

11,90 Lei

Tijă extensie pentru picioare trambulină - 66 cm - AGA Tija de extensie a picioarelor este pentru partea inferioară a trambulinei. Atașat de piciorul ..

14,70 Lei

Stâlp de susținere pentru plasă de siguranță a trambulinei - Ø 2,5 cm - lungime 270 cm Stâlpul de susținere (tijă) pentru plasă de siguranță asigură ca plasa de siguranță să fie..

63,00 Lei

Piesă T 40 mm pentru trambuline Aga Piesă universală T de rezervă pentru îmbinarea elementelor trambulinei. Este fabricat din oțel..

12,66 Lei

Stâlp de susținere pentru plasă de siguranță a trambulinei - Ø 2,5 cm - lungime 205 cm Stâlpul de susținere (tijă) pentru plasă de siguranță asigură ca plasa de siguranță să fie..

52,50 Lei