Seră cu prelată 1,8 x 1,2 m - 25 mm Shelterlogic | Plante și focare cu folie | Inlea.ro
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Promoții Noutăți Oferte speciale
Nou

Seră cu prelată 1,8 x 1,2 m - 25 mm Shelterlogic

Sera este o soluție ideală pentru cultivarea răsadurilor sau extinderea sezonului de cultivare în grădină. Această prelată de cort este un produs de calitate al companiei americane ShelterLogic, unul dintre producătorii renumiți pe piețele mondiale. Prelata are două avantaje importante: Structură masivă a tuburilor de ...
Ne pare rău, produsul nu este disponibil momentan.
Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Sera este o soluție ideală pentru cultivarea răsadurilor sau extinderea sezonului de cultivare în grădină. Această prelată de cort este un produs de calitate al companiei americane ShelterLogic, unul dintre producătorii renumiți pe piețele mondiale.

Prelata are două avantaje importante:

Structură masivă a tuburilor de oțel cu un diametru de 25 mm, cu o acoperire a suprafeței cu pulbere de calitate premium, rezistentă la coroziune. Materialul translucid special cu trei straturi translucide / folie PE (155 g/m2) se caracterizează printr-o transmisie completă a cantității optime de radiații UV necesare pentru cultivarea legumelor. Structura foliei împrăștie uniform spectrul luminii solare în toată sera. În același timp, acționează ca o barieră termică bună, protejând plantele de frigul dimineții și, în același timp, previne supraîncălzirea după-amiază. Îmbinările velelor sunt etanșe. Deschidere cu intrare cu fermoar. Instalare usoara. Deschiderile din peretele din față și din spate asigură o ventilație confortabilă. Pachetul include șuruburi pentru o ancorare adecvată.

Asamblarea foliei durează aproximativ 1,5 ore, manipularea ulterioară a serei este simplă, poate fi făcută de două persoane.

 

Scurtă descriere:

- dimensiuni exterioare: 180 x d 120 x h 183 cm

- dimensiuni deschidere: 102 x h 157 cm

- prelată din polietilenă

Durata de viață a prelatei ShelterLogic în Europa Centrală este în medie de aproximativ 4-5 ani. Depinde în mare măsură de influențele externe la locul de instalare, cum ar fi intensitatea luminii solare (în zonele foarte însorite viața velei este puțin mai scurtă decât în ​​zonele cu lumină scăzută sau medie), condițiile meteorologice locale (în special viteza vântului), poluarea. Toate aceste influențe externe negative pot scurta semnificativ durata de viață a prelatei. Desigur, datele privind durata de viață se aplică numai dacă prelata este atașată la seră în conformitate cu instrucțiunile de instalare.

Se livrează un pachet cu dimensiuni de 130 x 25 x 16 cm și greutate 14 kg.

 Parametrii produsului

Suprafață construită: 2,16 m2

Lungime (exterior): 1,2 m

Lățime (exterior): 1,8 m

Înălțime (exterior): 1,83 m

Uși: prelată rulantă

Material de construcție: țevi oțel - diam. 25 mm

Înălțimea ușii: 1,57 m

Lățimea ușii: 1,02 m

Producător: Shelterlogic

Culoare: albă

Greutate: 14 kg


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!

Produse asemănătoare

Cort folie seră - 600x300x200 cm - AGA MR4021
Va fi disponibil peste 2-4 zile
979,40 Lei
Cort folie seră - 200x300x400 cm - AGA MR4015
Va fi disponibil peste 2-4 zile
510,00 Lei