Sanie ergonomică plastic, Maja, verde Inlea4Fun | Sănii și boburi | Inlea.ro

Sanie ergonomică plastic, Maja, verde Inlea4Fun

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.Sania Maja de la Inlea4Fun ... Citiți mai departe

Opţiuni disponibile

97,55 Lei
Va fi disponibil peste 7-14 zile
Brand: Inlea4Fun
Model: MR6746_Z

Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări despre acest produs? Intreaba-ne! info@inlea.ro

Săniușul este probabil distracția preferată de iarnă a copiilor – binențeles dacă este zăpadă. Joaca în aer liber este sănătoasă, mai ales dacă copii urcă pes pe derdeluș, pentru a aluneca din nou. Acest tip de mișcare dezvoltă mușchii și rezistența copiilor și este benefic sistemului imunitar.

Sania Maja de la Inlea4Fun este alegerea perfectă pentru astfel de activitate în aer liber. Sania este realizată din plastic turnat prin injecție, de calitate superioară, își menține flexibilitatea chiar și la temperaturi scăzute. Partea de șezut ergonomică oferă un loc confortabil chiar și copiilor mai mici de peste 12 luni și este prevăzut cu centură de siguranță în trei puncte. Datorită greutății reduse, este ușor de transportat și depozitat.  

 

Caracteristici:

- parte de șezut în relief

- suport pentru picioare

- centură de siguranță în 3 puncte

- mâner sfoară

 Parametrii produsului

Material: plastic

Lungime: 71 cm

Lățime: 52 cm

Înălțime: 28,5 cm

Greutate: 1,6 kg

Vârsta recomandată: +12 luni

Capacitate maximă: 20 kg

Nu sunt opinii despre acest produs.


Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!