Dispozitive cosmetice

Dispozitive cosmetice

Lampă unghii UV/LED - Maltec BEAUTY NL-2 36LED Lampa de unghii este un instrument indispensabil în munca de zi cu zi în salonul de înfrumuseța..

141,60 Lei

Lampă unghii UV/LED - Maltec BEAUTY NL-1 36LED Lampa de unghii este un instrument indispensabil în munca de zi cu zi în salonul de înfrumusețare. I..

91,20 Lei

Aspirator unghii - Maltec BEAUTY NC-1 Absorbantul de praf este un dispozitiv unic, a cărui sarcină principală este de a absorbi praful gen..

198,60 Lei

Lampă UV/LED pentru unghii - MalTec NL-3 42LED Pentru unii, munca de manichiuristă poate părea o meserie nu prea solicitantă și complicată, dar ade..

53,20 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-2WH - alb Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

175,70 Lei

Capsulă de acid lipoic Descriere produs:Acidul alfa-lipoic este un nutrient neesențial, adică organismul îl poate produce î..

61,80 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-2PI - roz Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

189,00 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-3 Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

255,60 Lei


Coșul de cumpărături este gol!