Cosmetice

Cosmetice

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-2WH - alb Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

195,00 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND1 Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un dispozitiv mul..

280,00 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-3 Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

290,00 Lei

Polizor unghii - Maltec BEAUTY ND-2PI - roz Un instrument profesional pentru manichiură și pedichiură.Polizorul de unghii este un disp..

195,00 Lei

Aparat de masaj electric pentru gât, perină de masaj - Maltec ULTRAComfy30W Masajul corporal Shiatsu este un dispozitiv modern care permite masajul shiatsu al diferitelor părți..

95,00 Lei

Lampă unghii UV/LED - Maltec BEAUTY NL-2 36LED Lampa de unghii este un instrument indispensabil în munca de zi cu zi în salonul de înfrumuseța..

152,00 Lei

Capsulă de acid lipoic Descriere produs:Acidul alfa-lipoic este un nutrient neesențial, adică organismul îl poate produce î..

65,00 Lei

Lampă unghii UV/LED - Maltec BEAUTY NL-1 36LED Lampa de unghii este un instrument indispensabil în munca de zi cu zi în salonul de înfrumusețare. I..

104,00 Lei

Aspirator unghii - Maltec BEAUTY NC-1 Absorbantul de praf este un dispozitiv unic, a cărui sarcină principală este de a absorbi praful gen..

220,00 Lei


Coșul de cumpărături este gol!