Case metalice de depozitare – încă nu ați achiziționat?
0 0,00 Lei
Coșul de cumpărături este gol!
Promoții Noutăți Oferte speciale

Case metalice de depozitare – încă nu ați achiziționat?

Chiar credeți că toate echipamentele pentru grădinărit își au locul în casă sau garaj? Aveți un loc stabil pentru unelte de grădină, bicicletă, echipamente de pescuit sau alte obiecte? Dacă simțiți că toate aceste echipamente își au locul într-un loc practic, atunci casele metalice pentru grădină au fost concepute pentru Dumneavoastră!  Care sunt avantajele unei case metalice de grădină?


1. În primul rând este de menționat că nu veți avea nevoie de o diplomă de inginerie pentru a-l asambla. Oricine îl poate construi rapid și ușor, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costul suplimentar cauzat de „profesioniști”.

2. Indiferent cât de mare este curtea sau grădina dumneavoastră, la noi cu siguranță veți găsi o casă de depozitare pentru grădină de dimensiunea potrivită.

3. Garantăm că aceste case metalice de depozitare sunt rezistente deoarece au pereții întăriți. În plus, intrarea și ieșirea din casă este foarte uoară, datorită ușilor duble largi, iar înălțimea acestora este potrivită.

4. Calitatea înaltă se datorează producției americane. Nu trebuie să vă faceți griji pentru schimbările cauzate de vreme. Producătorul oferă o garanție antirugină de 10 ani pentru toate casele metalice de grădină Tinman és Arrow!

5. Pentru a răspunde nevoilor estetice, casele de depozitare sânt disponibile în diferite culori. În funcție de stilul grădinii dumneavoastră alegeți verde, gri antracit sau  imitație de lemn.


Aceste case metalice de depozitare ajută la organizarea grădinii dumneavoastră, este un spațiu de depozitare adecvat. Alegeți cel mai potrivit pentru dvs și bucurați-vă de mediul ordonat pe tot parcursul anului :)

 

Dați o privire AICI și obțineți casa de grădină potrivită pentru dvs!